Vai vēlies radīt pievienoto vērtību savai produkcijai?
Piesakies mācībām un apgūsti piena pārstrādes pamatus!
Piena kvalitātes nozīme piena produktu ražošanas procesā (separēšana, normalizācija, termiskā apstrāde, raudzēšana, recināšana un kvalitātes nodrošināšanā.
Derīguma termiņa noteikšana, uzturvērtības aprēķins piena produktiem.
Klātienē LBTU Pārtikas institūtā Jelgavā dažādu piena produktu - jogurta, grieķu jogurta, bezlaktozes jogurta, biezpiena, mājas siera, raudzētu dzērienu , saldējuma gatavošana un kvalitātes novērtēšana.
50% intensitāte ir visiem pārējiem, t.i. ja netiek veikta saimnieciskā darbība vai apgrozījums pārsniedz 15 000 EUR.
Pie 50% atbalsta intensitātes ir 141,57 EUR (ietverot PVN).
Raksti par vēlmi apgūt šīs zināšanas, sūtot ziņu uz WhatsApp! Es Tev nosūtīšu reģistrācijas veidlapu.
Uz saziņu!